Egy férfi és egy nő

 2012.02.02. 20:32

Adott egy feleség. Nem fontos számára a testiség, soha nem is volt az. A szexet házastársi kötelezettségnek tekinti, ebből következően soha nem kezdeményezi, nem is aktív, inkább passzívan "elviseli", ha a férje néha kezdeményez.

Adott a férj, akinek nemcsak mennyiségi, de minőségi igényei is vannak, amiket a feleség nem elégít ki. A mennyiségit még csak-csak, de abban sem sok köszönet van, azt a férj is csak "dugás"-nak tekinti, és ennél többre van igénye. A minőségit a feleség nem is tudja és nem is akarja kielégíteni.

Kérdem én: ha a feleség nem képes a férje ez irányú igényeit kielégíteni, akkor miért háborodik fel, ha esetleg a férje szeretné valahol máshol kiélni a vágyait? Jó, nem várok választ, költői kérdés volt. De soha az életben nem fogom megérteni, hogy ilyen esetben a feleségből miért tör ki minden egyes alkalommal a zöld szemű szörnyeteg, ha azt látja, hogy a férje esetleg másfelé kacsintgatna. Miért nem érti meg az ilyen feleség, hogy ha a férje nem kapja meg otthon, amire vágyik, és az asszony féltékenysége miatt máshol sem kaphatja meg, akkor ezzel a viselkedéssel nem lehet őt megtartani, sőt, inkább elüldözni lehet? Miért nem ad egy kis szabadságot a férjének? Kapna helyébe egy kiegyensúlyozottabb pasit, és egy nyugodtabb életet.

Ugyanezeket a kérdéseket természetesen feltenném akkor is, ha a szexualitás iránt egyáltalán nem érdeklődő férj vs. szexuálisan túlfűtöttebb feleség esete állna fenn, de ilyenről én még nem hallottam.

A bejegyzés trackback címe:

https://azentitkaim.blog.hu/api/trackback/id/tr525160815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dskm · http://dskm2006.blogger.hu/ 2012.02.03. 09:51:04

Szia :) Errol majd bovebben amikor tobb idom lessz, eloljaroba annyi , hogy nalunk pont ez a helyzet , nekem ( felesegnek) van-volt tulzott sexualis etvagyam :)) nalunk a ferjnek volt elege belolem , anno bevezettuk hogy ha neki nem is kell annyiszor , akkor legyen minden masodik nap , es egyszer eltevesztettem a napot , tudod mi volt a v alasza ? ,, ma nem a napja " na azota van szeretom :)) tehat letezzik olyan pasi is aki jegbol van , vagyis mas megoldast szeret ......... pussz es legyen egy kellemes hetvegetek Karmelina

Ismeretlen_129076 2012.02.03. 12:40:05

Hát asszem, ez nem a gyakori felállás :). Nekem úgy tűnik, te kvázi megkaptad azt a szabadságot, amire szükséged van. Vagy nem jól látom?

egyasszonyillata 2012.11.26. 15:26:38

én pontosan egy ilyen házasságban élek, és még rengeteg nőtársam.

Ismeretlen_129076 2012.11.26. 20:23:17

[egyasszonyillata](#12944268): és adsz szabadságot a férjednek? vagy féltékeny vagy rá, ha szeretné kielégíteni a vágyait máshol, ha otthon nem kapja meg? és ha nem vagyok indiszkrét: tudod, mitől lehetsz aszexuális?
süti beállítások módosítása