Olvasottság

 2015.05.30. 20:54

Nem tudom, mi az oka, de az elmúlt néhány hétben nagyságrendekkel megnőtt a blog látogatottsága. Üdvözlöm az új olvasókat :). Lehet ám kommentelni, ha van mondandótok vagy kérdésetek. 

Ezen a hétvégén gyereknapot (pontosabban gyerekhétvégét) tartunk, mozi, focizás, kosarazás, vidámpark a program. Semmi érdekesről nem tudok beszámolni :). Bár erről a gyerekeimnek más lenne a véleménye, mivel elég ritkán megyünk moziba (én nem különösebben élvezem, a kedvükért szoktam menni), és nagyon tetszett nekik a film, amit láttak. Azt meg különösen élvezik, ha focizok velük, a kosarazás meg új móka, mivel nemrég kaptak kosárlabda-palánkot. Szóval számukra azért érdekes ez a hétvége, ha én nem is érzem különösen izgalmasnak. De kellenek az ilyen hétvégék is, amikor minden róluk szól. 

 

Címkék: család

A bejegyzés trackback címe:

https://azentitkaim.blog.hu/api/trackback/id/tr957505584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása