Itt a tavasz

 2014.04.22. 22:46

Hogy miből veszem észre? Egyrészt a tavaszi szünetből, amit a gyerekekkel töltöttem külföldön. Igazán jól sikerült kirándulás volt, ők is élvezték, én is. 

De amiből még inkább észreveszem: a pasik megint beindultak. Újak is felbukkantak, de leginkább a régiek kerültek elő, és elég egyértelmű jeleket küldenek arról, mi is a szándékuk. Van, akinek az akarata tetszik, mondhatom, összecseng az enyémmel, másoké viszont nem annyira tetszik. Némelyik játékba belemegyek, másokba nem annyira. Mindenesetre azt érzem, hogy az élet beindult. 

Időm egyébként nagyjából semmire nincs, ahogy az így április-május tájékán lenni szokott, sőt, még inkább. Két hét alatt négy különböző országban fogok megfordulni, ez már nekem is sok. De így alakult, és ha már ez a helyzet, megpróbálom kihozni a maximumot belőle és élvezni, amennyire lehet. 

Címkék: én pasik

A bejegyzés trackback címe:

https://azentitkaim.blog.hu/api/trackback/id/tr796070916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azentitkaim · http://azentitkaim.blog.hu 2014.04.26. 21:03:23

Köszi :) A mennyiség kicsit csökkent, de így sem unatkozom.

azentitkaim · http://azentitkaim.blog.hu 2014.04.28. 22:33:23

Változó. Ez most meló, de persze ilyenkor is igyekszünk kihasználni az időt, és körülnézni az adott városban. Nem mindig van rá lehetőség, de most igen, és ez jó :).

kozgaztanar 2014.04.30. 12:32:47

írtam neked mailt. megkaptad?
süti beállítások módosítása