Bizonytalanság

 2012.10.08. 20:08

Hihetetlen bizonytalanság és ambivalens érzések kavarognak bennem. Nem vagyok olyan kiegyensúlyozott, mint pár héttel ezelőtt.

Bizonytalan vagyok B.D.-vel kapcsolatosan, bár lehet, hogy nem is bizonytalan ez az egész. Hiszen az elmúlt időszakban három kérdésre sem kaptam választ. Gyakorlatilag semmilyet. Ezért úgy döntöttem, most már nem teszek fel kérdéseket. Ha valaki most megkérdezné, mekkora esélyt adnék a kapcsolatunknak, bőven 50% alá becsülném. És furcsa, de nem igazán fáj. Persze nem bánnám, ha folytatódna, mert azért jó vele lenni és szükségem lenne néha a társaságára, de erőltetni nem fogom, ha úgy látom, hogy ő nem akarja.

Bizonytalanságot érzek itthon is, de erről most részletesebben nem írnék, mert csak megérzéseim vannak.

Nagyon várom már a novembert, amikor reményeim szerint újra találkozhatok A.-val, mert hiába beszélünk szinte minden nap, az bőven nem elég.

És várom a januárt is, amikor három hétre elutazom, de erről is majd inkább akkor írok.

A bejegyzés trackback címe:

https://azentitkaim.blog.hu/api/trackback/id/tr695160973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_855511 2012.10.10. 09:15:07

Aki nem dönt, legyen az nő vagy férfi a másik kezébe adja a döntést. Aztán, ha a másik sem tud élni ezzel a lehetőséggel, akkor két meglehetősen határozatlan ember talákozott. Jobb is, ha elválnak útjaik. Az a nagyon kevés határozott férfi viszont többnyire a helyes utat próbálja követni, mert a helyes döntést lehet a legjobban feldolgozni és felvállalni. Ők viszont nagyon ritkán kerülnek ilyen helyzetbe... Persze azért akadnak kivételek...

Ismeretlen_129076 2012.10.10. 20:23:20

És mi van akkor, ha én már döntöttem, de az egész nem az én döntésemen múlik, hanem az övén? Hiába helyezi át a majmot az én vállamra, a felelősség nála marad, a majom visszamászik.
süti beállítások módosítása