Döntés

 2012.10.07. 16:19

Azt vettem észre, hogy a férfiak nagy része vagy nem hajlandó dönteni, vagy ha döntött, nem hajlandó felvállalni a döntését. Inkább maszatol és nem mondja meg, hogyha esetleg nemlegesen döntött.

Nem tudom, a nők többsége is így van-e vele, mint én, de én személy szerint sokkal jobban utálom a bizonytalanságot, mint a visszautasítást. Sokkal kevésbé valószínű, hogy hisztizni fogok egy "nem" miatt, mint az, hogy hisztizni fogok egy "talán" miatt. De ha a nők többsége így van vele, mint én, akkor a férfiak erre miért nem jöttek még rá? És miért követik el mindig ugyanazt? Engem ez rettenetesen tud zavarni.

Lányok, fiúk, vélemény?

A bejegyzés trackback címe:

https://azentitkaim.blog.hu/api/trackback/id/tr505160971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atkusz 2012.10.08. 10:27:09

Szerintem ez vagy gerinc kérdése, vagy pedig csak nyitva akarják hagyni a lehetőséget a visszatáncolásra. A talán-ból bármerre lehet változtatni, egy határozott nem-ből viszont elég nehéz. Az viszont, hogy ez mennyire tisztességes a másikkal szemben, az más kérdés, és itt már vissza is kanyarodtunk ahhoz a bizonyos gerinc kérdéséséhez.
süti beállítások módosítása