A barátnőm szerint...

 2012.09.29. 20:27

... most valahogy nem vagyok olyan, mint szoktam lenni. Sokkal feszültebb vagyok, mint általában. És ebben teljesen igaza van. Az utóbbi időben sok idegeskednivaló volt a melóhelyen, itthon meg nem minden alakult úgy, ahogy akartam. És házon kívül sem igazán alakultak jól a dolgok az elmúlt két hétben. És az a baj, hogy a következő néhány hétre vonatkozóan sem látok túl sok reményt. Pedig nagyon nagy szükségem lenne valamire, ami végre teljesen kikapcsol, le tudom vele vezetni a feszültséget, és/vagy ki tudom pihenni magam. Nem tudom, erre mikor lesz alkalmam, de már nagyon hiányzik.

A bejegyzés trackback címe:

https://azentitkaim.blog.hu/api/trackback/id/tr755160969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Énkimas · http://enkimas.freeblog.hu 2012.09.30. 15:28:13

Az a baj, hogy nagyon nehéz megteremteni az egyensúlyt, amitől könnyebben kezelhetővé válhatnának a feszültségek. Olyan biztos csak a mesében van. :(
süti beállítások módosítása