Múlt héten

 2012.08.27. 08:03

Nagyon munkás hét áll mögöttem, szinte minden nap túlóráztam, és nap közben sem volt nagyon időm semmire, még A.-val sem tudtam telefonon beszélni, mert vagy ő nem ért rá, vagy én, de inkább ez utóbbi volt jellemző. Sőt, B.D.-nek is csak dél körül sikerült írnom sms-t, amikor már korábban is fontos lett volna. Ráadásul otthon is szinte végig egyedül kellett tartanom a frontot.

Ezért aztán úgy döntöttem, rám fér egy kis kikapcsolódás, egyik este én bizony nem megyek haza. Azt mondtam otthon, hogy kicsit szórakozunk a kollégákkal és egyiküknél alszom. Ami persze igaz is volt, csak nem többes számban, és persze nem kolléganőnél aludtam, hanem kollégánál. Igen, B.D.-vel töltöttem az estét/éjszakát. Volt sok-sok beszélgetés, közös zuhanyzás, esti szex, nagy séta, kis kocsmázás, alvós éjszaka, jó-reggelt-szex. Rám fért. Igazán jól éreztem magam. Kell néha ilyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://azentitkaim.blog.hu/api/trackback/id/tr175160958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_221618 2012.08.27. 14:25:38

Csönd megbocsájtva. :D Olvasom a könyvet, olvasónapló még nincs, az egyéb kellék-körítéstől nekem meseszerűnek hat/hatna, de eddig semmi olyat nem véltem felfedezni benne, amit elítélnék.
süti beállítások módosítása