A vásárlás terápia

 2012.11.17. 21:28

Igaza lehet annak, aki azt mondja, a nők számára terápia lehet. Az utóbbi időben nem érzem magam túl jól, és azon kaptam magam, hogy elkezdtem vásárolni. Na nem magamnak, odáig még nem fajultak a dolgok :). Másnak. Pl. a gyerekeimnek, akárhol vagyok, még a legkisebb Aldiban is azt nézem, mit vegyek nekik. Szerencsére ők örülnek minden apróságnak, én meg még mindig racionális vagyok valamennyire, úgyhogy nem veszek nekik játékot (van otthon annyi, hogy nem férünk tőle), hanem igyekszem olyasmit, ami valamennyire hasznos. Úgyhogy kapnak zoknit (valamiért imádják a zoknikat), meg kifestő könyvet, vagy ceruzás, radírt. És persze néha egy kis édességet is. De nemcsak nekik vásárolok, bárki másnak is, aki fontos nekem. Meghívom a kollégámat kávézni, veszek egy zsebnaptárt a profnak csak úgy (meg mert születésnapja volt), és hasonlók. Jó lenne minél hamarabb túl lenni ezen az időszakon, mert elég költséges terápia lesz :).

Kicsit jobb

 2012.11.13. 22:24

A hétvégén (barátnők segítségével) sikerült kicsit letisztáznom magamban a dolgokat. Így aztán most már jobban érzem magam, már nevetni is tudok az egészen, de persze még mindig sokkban van mindenki. Jelenleg a kollégák fele munkát keres. Én egyelőre kivárok, de azért már beizzítottam a dolgokat, ha összejön valami, lépek, ha nem, akkor majd jövő év elején intenzívebben kezdek keresgélni. Az biztos, hogy hosszú távon nem fogok itt maradni, ha mindaz megtörténik, amire számítunk, márpedig eléggé úgy néz ki, hogy meg fog történni. Ahhoz meg nagyon nem szeretnék asszisztálni.

Ilyen összetartás egyébként talán még sosem volt a kollégák között, állandóan hívjuk egymást, e-mailt nem nagyon írunk, talán mindenki attól tart, hogy azt olvassák, de folyamatos kapcsolatban vagyunk és informáljuk egymást (erre azért van szükség, mert az ország különböző részein dolgozunk éppen). Furcsa érzés, hogy valószínűleg itt fogom hagyni ezt a helyet, mert a munkát egyébként nagyon szeretem, de akármilyen jó a munka, ha azt rossz hangulatban kell végezni, az hosszú távon nekem nem megy. Persze semmi nem sürget, ráérek, de szerintem túl sok időt nem fogok már itt tölteni.

süti beállítások módosítása