vannak jobb és rosszabb napok

 2011.07.21. 13:25

A tegnapi elég rossz volt. Már reggel sem úgy kezdődött, ahogy szerettem volna, aztán délután sem úgy folytatódott. Bőghetnékem volt, elég gyakran. Aztán mégsem bőgtem.

Ma jobb. Pedig a reggel ma sem volt az igazi, de valahogy mégis több az életkedvem. A munka is elég jól halad, és az esős idő sem rontja el a hangulatomat. Sőt, talán még jobb is így, hogy nincs az a kánikula. Remélem, a délután/este is hasonlóan jó hangulatban folytatódik.

két év

 2011.07.21. 08:21

Idő közben két éves lett ez a blog, csak nem figyeltem oda. Hihetetlen, hogy még mindig él és létezik. Egyértelmű, hogy elsősorban magamnak írom, hiszen látogatottsága minimális. Mégis valami tartja bennem a lelkesedést, hogy írjak néha egy-egy posztot. Igazán ismertté valószínűleg soha nem fog válni, de nem is ez volt a célja. Ha ez lett volna, már rég nem létezne. Egyelőre még biztosan folytatom, hogy meddig, nem tudom.

korán reggel

 2011.07.20. 08:12

Már fél nyolc körül tele van az utca. Persze ilyenkor nem turistákkal. Mindenki dolgozni megy. Lassan már ismerősek az emberek. A vonaton már alig-alig akad olyan, aki ne lenne ismerős, de a metrón is nap nap után ugyanazokat az arcokat látom. Ismerem már a kávézóban a kiszolgálókat, a virágot áruló néniket. Általában jó kedvűen jövök reggel munkába.

De azért vannak kivételes reggelek, amikor szinte sírni lenne kedvem. Mint a mai is. Lehet, hogy a hormonok szórakoznak velem, lehet, hogy más miatt, de ma szívesen bőgtem volna egyet reggel. Persze nem lehetett. Majd elmúlik.

süti beállítások módosítása