Üzenetváltások

 2013.10.19. 10:22

Tegnap este:

me: - I saw you today but I miss you already.
he: - I miss you more.

Ma elküldtem neki a torta képét, amit sütöttem:

he: - nice
me: - and delicious
he: - like you

Címkék: pasik

Egy barátság vége?

 2013.10.17. 11:08

Milyen furcsa, amikor az ember folyamatosan változik, az emberek is változnak körülötte. Egyesek eltűnnek, mások fontosabbá válnak, újak jelennek meg. Rendszerint azok tűnnek el, akiknek a változás már nem tetszik.

Ilyen pl. J., aki több mint 10 éve ismer, de ezen a nyáron már nem tud hova tenni. Egyszerűen nem érti, hogy nem ugyanaz az ember vagyok, mint 10 éve vagy mint fél éve (hiszen januárban még nem volt semmi gond). Nem tudja elfogadni ezt a változást, mert neki nem tetszik. Nekem viszont igen, így fájó szívvel, de el kell őt engednem, ha menni akar. Megmondom őszintén, már nem szívesen beszélgetek vele, mert nem vesz komolyan, a szemembe nevet, ha a barátomról beszélek, akit ő csak "boyfriend"-nek hív, így idézőjelekkel. Nem hiszi el, hogy komolyan gondolom ezt a kapcsolatot. Tegnap volt az, amikor írt nekem, hogy három hete nem hallott rólam, mi van velem és a barátommal. Írtam neki, hogy meglátogattam, most meg ő van itt. Erre besértődött, hogy ott voltam a városban, és nem találkoztunk. Mondtam, hogy ne haragudjon, de ez a két nap nem róla szólt. Hogy én mit éreznék, ha ő itt lenne és nem találkoznánk? Mondtam, hogy ha a barátnőjével töltene itt két napot, nem lennék mérges. Erre nem tudott mit mondani. Azt kérte, töröljem őt a facebookon az ismerőseim közül. Mondtam, hogy én nem teszem meg, ha nincs szüksége rám, akkor tegye meg ő. Egyelőre nem tette. Nem tudok mit tenni vele. Ha nem fogad el így, akkor tudomásul veszem, és nem keresem a társaságát.

Címkék: érzés

Megérkezett

 2013.10.15. 11:25

Tipikus pasi, aki nem érzi, hogy valaki aggódik érte, és nem foglalkozik vele, hogy egy rövidke mondatot írjon: megérkeztem, jól vagyok. Értem én, hogy sok a dolga, de ennyi talán beleférne.

Na mindegy, a lényeg, hogy itt van, és miután mindent elintézett, éjfélkor közölte, hogy akkor ő most meglátogat engem. Erre nem számítottam, de egyáltalán nem tiltakoztam :). Nagyjából egy órát töltöttünk együtt, ami után én még órákig éreztem magamon az illatát, és ettől még reggel is jó kedvem volt. Sőt, igazából még most is azon mosolygok magamban, hogy ott volt velem, 1000+ km levezetése után még jött, hogy lásson. Olyan jó, hogy végre itt van.

Címkék: pasik érzés

Jön

 2013.10.14. 12:19

Úton van, ma este ideér. Az első időszak nem lesz egyszerű, de remélem, hamar túllépünk a nehezén és lesz valamiféle rend is az életünkben. És nagyon remélem, hogy hetente többször is tudunk majd találkozni. Hiányzik, hogy megfogja a kezemet, hiányzik, hogy hozzábújjak. Hiányzik a mosolya. Nem nagyon szeretem én a távkapcsolatokat :).

Címkék: én

süti beállítások módosítása