Mondatok

 2013.09.21. 19:46

A mondatok, amelyek segítenek türelmesen várni :)

Kezdődött ugye azzal, hogy "ha te és a gyerekeid velem élnének...". Aztán jöttek a következők: "tudom, hogy találsz egy megfelelő lakást nekünk" meg "nem messze tőled" és "sokszor fogsz látni". Amikor ezek eszembe jutnak, akkor elmosolyodok és kicsit könnyebbé válik a várakozás.

Mert ugye én vagyok az, aki nem tudja elképzelni a távkapcsolatot, és most itt állok (ülök) 2000 km-re a páromtól és nem tudom, legközelebb mikor látom. Csak annyit tudok, hogy néhány hét múlva már közelebb lesz hozzám, de még mindig várhatóan 60-70 km-re. De azt már semmi, egy óra alatt ott vagyok nála, és akár tőle is indulhatok dolgozni reggel, ha úgy alakul. Csak tartsunk már ott.

Akik régen olvasnak, talán most nem fognak hinni a szemüknek, pedig őszintén írom: lezártam minden kapcsolatot, és ezt most nagyon komolyan gondolom. Csak ő lesz nekem, senki más. Drukkoljatok, hogy jól alakuljon minden :).

Címkék: én érzés

Stratégia

 2013.09.16. 15:14

Egy rohadt jól felépített stratégia ... ez az oka annak, hogy x hetenként jelentkezik. Most már tudom, mit akar, és mi miért történt, történik. Három napom van arra, hogy kitaláljam, ebből a helyzetből hogyan lehet megmenekülni. Vajon mit ért "megsemmisítés" alatt?

STOP THE WORLD, I WANT TO GET OFF!!!!

Címkék: pasik

süti beállítások módosítása