Beszéljetek az érzéseitekről!

 2013.08.09. 20:17

Különben egyedül maradhattok.

Megismerkedtem egy pasival néhány hete. Igazi barátságnak indult a dolog, bár bennem felmerült, hogy lehetne ebből szerelem is akár. Ő viszont azt mondta, nincs felkészülve egy szerelemre. Hát jó, akkor legyen barátság, esetleg extrákkal. Még nem teljesült be a dolog, nem sikerült még összehozni. De jókat beszélgettünk, és szépen alakult a dolog. De csak mint barátság.

Közben elkezdett valami más is alakulni az életemben, ami miatt őt egy picit hanyagoltam. Rákérdezett, mi történt. Elmondtam. Ezután közölte, hogy ő igazából többet akart tőlem, csak azt hitte, helyrehozzuk a férjemmel a házasságunkat és nem akart közénk állni. Mi van??? Ugyanazt akarta, mint én, csak nem mondta? És ezért lebeszéltem magam róla? Mi a fenéért nem bírta elmondani, hiszen tudta, hogy részemről szerelem is lehetne? Most meg magába van roskadva. De nem tudok segíteni rajta, én már nem tudok úgy érezni iránta, ahogy ő szeretné. Sajnálom, de erről lekésett. Lehet, hogy nem jön össze az alakuló kapcsolat sem, és őt is elveszítem. Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha beszél az érzéseiről.

Címkék: pasik

Egyedül

 2013.08.08. 22:23

Mostanában elég sokszor vagyok egyedül. Ez nem baj, mivel ez a megállapodásunk része. Csak most már én is szeretném kihasználni a saját napjaimat, de erre még várni kell egy kicsit. Utána viszont nincs mese, én is megyek élvezni az életet. Azt nem tudom még, hogy fogom majd megoldani ha "hivatalosan" is egyedül maradok a gyerekekkel. Akkor jönnek majd a barátok, akik vigyáznak a gyerekeimre. Vagy... kicsit átalakítjuk majd a családi viszonyokat. Ez is egy megoldás, és előbb-utóbb úgyis eljön az ideje. De nem lesz egyszerű, az biztos.

Címkék: én érzés

Magányos

 2013.08.05. 20:26

Úgy ölelt, mint aki hosszú ideje nem tette már ezt. Hálásnak tűnt azért, mert ott vagyok és boldoggá tehet. Ennyire magányosnak tűnő emberrel még sosem találkoztam. Kicsit ijesztő volt amellett, hogy nagyon jól esett a törődése. De nem igazán értettem, hogy lehet ennyire önzetlen. Amikor megkérdezte, hogy érzem magam, mondtam, hogy remekül, majd visszakérdeztem, hogy "és te?", mire azt válaszolta: "hogy érzed magad?", és csak ez volt fontos számára.

Sajnálom, hogy ennyire magányos...

Címkék: pasik

süti beállítások módosítása