Mert megérdemlem

 2012.02.19. 13:42

Néha megkérdezem magamtól, miért így élem az életemet, miért nem elégszem meg a rendes, jóképű férjemmel, hisz nem ezt érdemli tőlem.

Aztán jön néhány nap, amikor jól felidegesítem magam, mert minden áldott reggel enyém a készülődés, majdnem minden este enyém az esti rutin, amit egyáltalán nem könnyű megoldani két olyan égedelem kölyökkel, mint az enyémek. A reggel még rendben is lenne, mert általában a férjem már nincs otthon olyankor. De este vagy dolgozik még, vagy otthon van ugyan, de a telefonon lóg, vagy neadjisten elalszik, mire jön az esti fürdés-mese. És persze egy fikarcnyit sem segít. Akkor sem, ha én már üvöltök a gyerekekkel, mert megint nem fogadnak szót. Egy szót sem szól, hogy nekem könnyebb legyen, csak külön kérvényre. És ilyenkor azt gondolom, hogy pont ezért csinálom, mert van valaki, aki elismer engem, akinek a szemében érték, hogy igyekszem a gyerekeket rendesen nevelni, mellette dolgozom, nem nyávogok a munka miatt, próbálok nő lenni, és még az ágyban is egész jól teljesítek. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy a férjem ezt sosem ismeri el, de ő már olyan természetesnek veszi, hogy nem veszi észre, amikor igényelném az elismerését. K.P.-tól meg megkapom az elismerést nap mint nap. Hát ezért élek így. Mert ennyi jár nekem.

Zajlik az élet

 2012.02.16. 20:43

Folyamatosan pörgök, mindig rohanok valahova, mindig van valami tennivaló. Néha azt sem tudom, hol áll a fejem, csak azt "látom", hogy mindenféle számok, adatok, jogszabályok keringenek a fejem körül. Ilyenkor szokott az jönni, hogy este listát írok arról, mit kell másnap tennem, aztán másnap pipálom, hogy mit csináltam már meg. K.P-val épp néhány mondatot váltunk nap közben, de már nem is emlékszem rá, mikor láttam legutóbb, talán hétfőn? Hétvégén vajon tudok egy kicsit pihenni? Rám férne már. És még milyen messze van a hosszú hétvége... addig még ki kell bírni négy hetet.

A szokásos téma

 2012.02.14. 14:03

Az utóbbi napokban megint mindenről a szex jut eszünkbe. A legidiótább témából is ki tudjuk hozni, hogy de jó is lenne... Nagyon érik egy újabb randi. Megjegyzem, ideje is lenne már, hiszen több mint egy hónap telt el a legutóbbi óta.

Ajjaj

 2012.02.13. 21:10

A fiam becsajozott. Ez még nem lenne olyan nagy baj, bár az ő korában talán még egy kicsit korai, de mindegy, kibírjuk. A nagyobbik baj, hogy a kiválasztott kiscsaj pont K.P. lánya. Ebből még lehetnek komplikációk. (Gondolok itt az esetleges babazsúrokra.)

süti beállítások módosítása