Hóesés

 2012.02.05. 15:51

Az első mail

 2012.02.04. 18:02

Kerestem valamit a leveleim között és a szemem elé került K.P. első (és második) nagyon rövid e-mailje, amivel gyakorlatilag felvette velem a kapcsolatot, jelezte, hogy tudja, ki vagyok és szeretne velem találkozni. Az egész levél kb. öt szóból áll, de ez mind benne van, pedig sejtésem szerint nem sokat gondolkodott rajta, mit írjon :). Hirtelen olyan jó volt visszaemlékezni azokra a napokra. Nincs is több levelem elmentve tőle, a később írt sokszázat töröltem a biztonság kedvéért. De jó, hogy ez(ek) megmaradt(ak).

Szerdán láttam (és csókoltam) legutóbb, mikor láthatom (és csókolhatom) vajon legközelebb?

Utójáték

 2012.02.03. 22:04

Nekem néha az utójáték talán még az előjátéknál is fontosabb. Amikor átölel és a fenekemnél érzem az ágyékát és így összeölelkezve alszunk el. Vagy amikor a mellkasára fekszem, átölel, hallom a szívdobogását és úgy alszunk el. Szeretem.

Egy férfi és egy nő

 2012.02.02. 20:32

Adott egy feleség. Nem fontos számára a testiség, soha nem is volt az. A szexet házastársi kötelezettségnek tekinti, ebből következően soha nem kezdeményezi, nem is aktív, inkább passzívan "elviseli", ha a férje néha kezdeményez.

Adott a férj, akinek nemcsak mennyiségi, de minőségi igényei is vannak, amiket a feleség nem elégít ki. A mennyiségit még csak-csak, de abban sem sok köszönet van, azt a férj is csak "dugás"-nak tekinti, és ennél többre van igénye. A minőségit a feleség nem is tudja és nem is akarja kielégíteni.

Kérdem én: ha a feleség nem képes a férje ez irányú igényeit kielégíteni, akkor miért háborodik fel, ha esetleg a férje szeretné valahol máshol kiélni a vágyait? Jó, nem várok választ, költői kérdés volt. De soha az életben nem fogom megérteni, hogy ilyen esetben a feleségből miért tör ki minden egyes alkalommal a zöld szemű szörnyeteg, ha azt látja, hogy a férje esetleg másfelé kacsintgatna. Miért nem érti meg az ilyen feleség, hogy ha a férje nem kapja meg otthon, amire vágyik, és az asszony féltékenysége miatt máshol sem kaphatja meg, akkor ezzel a viselkedéssel nem lehet őt megtartani, sőt, inkább elüldözni lehet? Miért nem ad egy kis szabadságot a férjének? Kapna helyébe egy kiegyensúlyozottabb pasit, és egy nyugodtabb életet.

Ugyanezeket a kérdéseket természetesen feltenném akkor is, ha a szexualitás iránt egyáltalán nem érdeklődő férj vs. szexuálisan túlfűtöttebb feleség esete állna fenn, de ilyenről én még nem hallottam.

Most minden jó

 2012.01.31. 20:17

Múlt héten egyszer találkoztam K.P-vel, ezen a héten ma reggel és délután. A beszélgetéseink ugyan nagyon darabosak, de olyan hangulatúak, mint a legjobb időszakunkban voltak. Ma délután megbizonyosodtam róla, hogy még mindig ugyanolyan hatással vagyok rá, mint korábban :), és ő is rám. Szóval minden rendben van, minden apró lehetőségnek örülök, és igyekszem kihasználni. Azt nem tudom, mikor lehetünk együtt újra, de egyelőre ezzel nem is foglalkozom. Jól érzem magam a bőrömben.

Sűrű nap

 2012.01.30. 20:55

Ma nagyjából két értelmes mondat összehozása is nehézségekbe ütközött, mert mindig volt valami tennivaló, ami egyáltalán nem tűnt látványosnak, de az időt elvette. Így aztán K.P.-vel is elég darabosan beszélgettünk. De az a beszélgetés mégiscsak jó hatással volt a hangulatomra. Összességében az egész napom jól alakult (kivéve a munkaidő legvége, de erről nem szeretnék beszélni, ráadásul már ezen is túl vagyok), ritka az olyan nap, amikor szinte levegőt venni sincs időm, mégis kiegyensúlyozott és vidám vagyok. Ez a nap ilyen volt, a napvégi gonddal együtt, azt is nagyon higgadtan (hozzám képest meglepően) kezeltem. Úgy érzem, elememben vagyok mostanában.

süti beállítások módosítása