Néha én is magam alatt vagyok

 2012.07.01. 10:32

Nehezen viselem, amikor olyantól kapok pofont, aki tőlem csak simogatást kapott. És ilyenkor bizony én is magam alatt vagyok, elég rendesen. Ilyenkor még sírni is szoktam, amiről azért az utóbbi időben sikerült leszoknom, de mindig vannak olyan események, ami miatt "muszáj". Csak elindulnak a könnyek és folynak, folynak, semmit nem lehet tenni ellenük. Ha megpróbálnám bárkinek elmagyarázni, mi esett olyan rosszul, valószínűleg nem értenék, mert látszólag nincs semmi gond. De az én lelkemnek akkor is nagyon rosszul tudott esni egyetlen szó is akár.

Hogy kell mosolyogni? Most újra meg kéne tanulni.

Hanyagolom a blogot?

 2012.06.29. 22:04

Azt mondta egy olvasóm, hogy az utóbbi időben hanyagolom a blogot. Nem tudom, a többiek is így érzik-e, de valószínűleg van valami igazság ebben. Sajnálom, ha így gondoljátok. Nem magyarázkodom, tiszta a lelkiismeretem :), mivel az olvasók egy részével gyakorlatilag folyamatos e-mail kapcsolatban vagyok. A többiektől pedig elnézést kérek, elképzelhető, hogy a közeljövőben újra beindulok majd az írással.

Szakmai konzultáció?

 2012.06.27. 21:04

Meg kellene beszélnem valamit B.D-vel szakmai ügyben. Írtam neki valamelyik nap egy sms-t, hogy konzultálnunk kell, amire olyan választ küldött, amiből én arra következtettem, hogy félreértette a mondatomat. Azt hiszem, hogy ő ironikus értelemben vette a "szakmai konzultáció" kifejezést és pont nem arra gondolt, amire én. Másnap felhívtam telefonon, hogy mikor tudunk beszélni, és azt hiszem, akkor esett le neki, hogy én komolyan a szakmai ügyekről szeretnék vele beszélgetni. Az előbb megírtam neki az e-mailt, mivel személyesen hétfőig már nem találkozunk. Kíváncsi leszek, hogy holnap mit reagál rá. És hogy reagál-e valami mást is, vagy csak a kérdésemre válaszol?

Szakad az eső

 2012.06.25. 15:54

Nagyjából dél óta folyamatosan esik. Én meg szoknyában, szandálban jöttem. Szerencsére esőkabát van nálam, megfagyni talán nem fogok.

Azt hiszem, nem csoda, hogy semmi kedvem dolgozni. Igazából azt utálom, hogy most megint aránylag nyugis időszakom van, nincs túl sok munka, de előreláthatólag az elkövetkező hetekben meg fogok szakadni a sok munkában. Miért nem lehet egyenletesebb a dolog?

süti beállítások módosítása