"Engedély"

 2012.04.21. 10:33

Csak úgy idéző jelben, hiszen voltaképpen nem kell nekem engedélyt kérnem K.P.-től ahhoz, hogy "megcsaljam", mert hogy nem őt csalom meg, de akkor is azt kaptam. Szóba került annak a lehetősége, hogy más pasi is bejöhet a képbe (konkrétumokról nem beszélünk), és azt mondta, hogy nincs joga hozzá, hogy emiatt morogjon, ha megtörténik. És ebben tökéletesen igaza van, tényleg nincs joga. Ahogy nekem sem lenne, ha neki lenne valaki más. De legalább letisztáztuk :).

Chat

 2012.04.20. 19:52

Amióta internetezem (ennek közel 20 éve, még az őskorban kezdtem), használom a különböző csevegő programokat és oldalakat. Régen még leginkább az irc volt, aztán jött a phone és a talk, persze mind csak írásban, és csak szövegesen, sehol egy grafika vagy kép, neadjisten hang. Rengeteget beszélgettem, nagyon sok embert ismertem meg, jó néhánnyal személyesen is találkoztam és akár barát is lett belőlük.

Volt egy időszak, amikor egy szűkebb közösségnek voltam állandó tagja, ha megjelentem a chatszobában, többen is örömmel üdvözöltek, ha néhány napig nem jöttem, hiányoltak. Akkor még kevesen voltunk és személyesen is találkoztunk néhányszor, az egyik találkozó egy vidéki városban volt. Ott szembesültünk egymással először, mivel akkoriban képeket még nehézkes volt küldeni, csak a leírásokból tudhattuk, nagyjából hogy néz ki a másik. Voltak is ebből félreértések és csalódások.

Volt egy srác, akivel nagyon jókat beszélgettünk. Ő Amerikában élt és dolgozott, én Pesten tanultam, elég nagy volt az időeltolódás, de így is gyakran beszélgettünk. Sosem láttam, mégis szinte beleszerettem. Néhányszor felhívott a kollégiumban, ami neki persze nem volt drága, de nekem elképzelhetetlen volt, hogy egy óráig beszélgetek valakivel telefonon, aki a világ másik végén van. A hangjába is beleszerettem. Nagyon furcsa volt az egész, és persze csalódás lett a vége. Mégis jó érzéssel gondolok rá vissza. Jó sok évvel később bejelöltem az iwiw-en és nem volt kérdéses számára, ki vagyok, emlékezett rám.

Később is volt jó pár fiú, akikkel kicsit szorosabb volt a kapcsolatom, levelezés, néhány találkozás erejéig. Az egyik ilyen chates kapcsolatból igazi barátság lett, a srác még mindig mindennapi életem része, gyakorlatilag családtag nálunk. Pedig elég idétlenül indult az egész közöttünk, ő idióta hangulatban volt, ezért idióta kérdéseket tett fel, amikre én válaszoltam. Őt ez meglepte, de nagyon tetszett neki. Fokozatosan alakult át a dolog haverságból szerelembe, majd barátságba, hihetetlen, hogy már hány éve tart.

A férjemmel is először az irc-en beszéltem :). Néhány beszélgetés és e-mail után találkoztunk, aztán úgy maradtunk.

A chat-programokat később is használtam, és egy időben főleg külföldiekkel ismerkedtem meg, mivel nyelvgyakorlásra használtam. Aztán ha azok a külföldiek előfordultak itt Magyarországon, akkor néha találkozás (néha szex) lett belőle. Az egyik legjobb barátomat is így ismertem meg vagy 10 évvel ezelőtt. Ritkán tudunk találkozni, hiszen jó pár száz km-rel odébb lakik, de napi szinten beszélünk/e-mailezünk és a legféltettebb titkaimat is tudja. Ő az, aki minden pasi-ügyemről tud, részletesen. Ő az, akivel a komplett szexuális életünket is kibeszéljük, ha úgy jön ki a lépés. Részletekbe menően érdekli minden és persze ő is beszél ezekről a dolgokról. Izgalmasak ezek a beszélgetések, meg kell hagyni.

Van még egy barátom (igazából nem is tudom, barátnak vagy havernak kéne nevezni, de ez most részletkérdés), akivel ugyan nem a chaten ismerkedtem meg, de valami hasonló módon, és néha szoktunk beszélgetni, ha egyedül vagyok otthon este vagy épp reggel. A legutóbbi beszélgetésünkkor megemlített egy pornófilmet olyan szövegkörnyezetben, hogy "akartam veled erről beszélni". Nagyot nevettem, és incselkedve kérdeztem meg tőle, hogy vajon miből gondolta, hogy lehet velem ilyesmiről beszélgetni. Hát honnan tudná? Onnan, hogy rendszeresen kibeszéljük az ilyen dolgainkat vele is. De inkább ő beszél, mesél, hogy kivel hogyan csinálta vagy csinálná, miket képzel, mit szeretne tenni és hasonló kérdések. Nagyon szereti ezeket a beszélgetéseket, mindig felizgatja. Engem nem mindig, de legalább szórakoztat, az is valami :).

K.P.-vel sok mindenről beszélgetünk a chaten. Egy időben persze a szexről is, amikor terveztük, hogy mikor, hogyan és mit fogunk csinálni. De ezen kívül a mindennapi problémákról is, technikai kütyükről, gyerekekről, szóval mindenről. Mostanában sokkal darabosabban, mint korábban, természetesen. Most már nem hangzik el az a kérdés, hogy melyik vonattal mégy haza, megvárjalak-e. És persze az sem, hogy milyen pózban szeretnéd legközelebb. De úgy tűnik, ez számára sem fájdalmas dolog, mintha természetesnek venné, hogy kicsit változott a beszélgetéseink stílusa. Ha egyáltalán feltűnt neki, mert pasi létére simán elképzelem, hogy fel sem tűnt :).

B.D.-vel nem igazán lehet chatelni, de azért próbálkozunk néha. Néhány irodával odébb van, néha egyszerűbb felvenni a telefont és "belebúgni" :). De persze a chat arra nagyon jó, hogy ne lógjunk egész nap egymás irodájában és ne legyen feltűnő, hogy sokat beszélünk. Arra is jó, hogy előre figyelmeztessem, ha a főnök feléjük tart, mert én hamarabb látom :). Meg munkával kapcsolatos kérdéseket is meg lehet ott beszélni. És persze intim dolgokat is, egyre intimebbeket. De nem túl részletesen, inkább csak célozgatással, félszavakkal. De ez így izgalmas.

Jó a chat, örülök, hogy kitalálták :).

Meló meló hátán

 2012.04.20. 12:18

Tegnap azt sem tudtam, melyik munkához kezdjek hozzá, mert az biztos volt, hogy egyiket sem tudom befejezni. Délután itt hagytam az asztalomon egy listát, hogy ma ne feledkezzek meg semmiről. Délre sikerült is a tegnapi penzumot teljesíteni. A maihoz még nem nyúltam. Tiszta szerencse, hogy holnap is munkanap lesz, így talán utol tudom érni magam. Tegnap este már nagyon fáradt voltam, nem tudom, ma meddig bírom agyilag, remélem, nem lesz olyan rossz.

A folyamat

 2012.04.19. 10:39

Bő fél évvel ezelőtt került ide B.D., akkor nem nagyon figyeltem fel rá, de a róla hallott információk alapján arra gondoltam, hogy biztos boldog házasságban él (pici gyerek, csinos feleség). Aztán egy közös munka során volt alkalmunk beszélgetni, és kiderült, hogy a házasságáról sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy boldog lenne. Aztán később további közös munkáink voltak, és még több beszélgetésünk, és az is kiderült, hogy egy ideje már nincs lelkiismeret furdalása, simán csalja a feleségét.

Amikor kiderült, hogy nem boldog, bennem hirtelen erősen kezdett élni a "vigasztalni szeretném" vágy :). Egy alkalommal egészen mély beszélgetésünk volt, és akkor már nagyjából egyértelmű volt, hogy vonzódunk egymáshoz, szerintem akkor leginkább a körülmények miatt nem történt semmi. Utána viszont "kóstolgattuk" egymást, míg újra kettesben tudtunk beszélgetni és akkor feltette azt a bizonyos kérdést.

Azóta meg csak kerülgetjük egymást a folyosón, hogy ne nagyon akadjunk össze, mert abból lehet, hogy nem sülne ki semmi vállalható :), inkább csak telefonon vagy chaten érintkezünk és szépen megbeszéljük a részleteket. Jövő héten majd beszámolok róla :).

A folyamat

 2012.04.19. 10:39

Bő fél évvel ezelőtt került ide B.D., akkor nem nagyon figyeltem fel rá, de a róla hallott információk alapján arra gondoltam, hogy biztos boldog házasságban él (pici gyerek, csinos feleség). Aztán egy közös munka során volt alkalmunk beszélgetni, és kiderült, hogy a házasságáról sok minden el lehet mondani, de azt nem, hogy boldog lenne. Aztán később további közös munkáink voltak, és még több beszélgetésünk, és az is kiderült, hogy egy ideje már nincs lelkiismeret furdalása, simán csalja a feleségét.

Amikor kiderült, hogy nem boldog, benne hirtelen erősen kezdett élni a "vigasztalni szeretném" vágy :). Egy alkalommal egészen mély beszélgetésünk volt, és akkor már nagyjából egyértelmű volt, hogy vonzódunk egymáshoz, szerintem akkor leginkább a körülmények miatt nem történt semmi. Utána viszont "kóstolgattuk" egymást, míg újra kettesben tudtunk beszélgetni és akkor feltette azt a bizonyos kérdést.

Azóta meg csak kerülgetjük egymást a folyosón, hogy ne nagyon akadjunk össze, mert abból lehet, hogy nem sülne ki semmi vállalható :), inkább csak telefonon vagy chaten érintkezünk és szépen megbeszéljük a részleteket. Jövő héten majd beszámolok róla :).

Egyeztetés

 2012.04.18. 12:56

Most már a konkrét egyeztetés időszakában vagyunk B.D.-vel, tehát hogy mikor és hol találkozunk és hogy csináljuk az egészet lebukás nélkül. Jó érzés volt, amikor ma meglátott és rám mosolygott nagyon kedvesen, bár épp lógott a telefon a fülén, és mással volt elfoglalva.

Nem is tudom, mit érzek

 2012.04.17. 10:34

Tegnap és ma is elég sokat beszélgettem/beszélgetek K.P.-val, de olyan semmilyense az egész. Szinte megnyugvással tölt el, hogy magamban lezártam a dolgot. Igaz, nem láttam már vagy két hete, lehet, hogy ha újra látom, akkor változnak az érzéseim. De most ilyen. Nyugodt, csendes vagyok legbelül.

Nagyon B.D. sem izgat, őt sem láttam már pár napja, nem is nagyon beszéltünk. Tudom, hogy hamarosan találkozunk, megpróbálom elképzelni, milyen lesz, de nem viszem túlzásba a képzelgést. Inkább úgy vagyok vele, hogy "majd kialakul".

Update: B.D.-vel nem egyszerű chatelni, de azért lehet. Ezt most is bebizonyítottuk és igazán jó hangulatú beszélgetés volt. Most jó :).

süti beállítások módosítása