ez így nem lesz jó

 2011.09.23. 09:09

Alig látjuk egymást, csak beszélgetni tudunk, de olyan szinten vágyunk a másikra, hogy abba bele lehet bolondulni. Nekem konkrétan fizikai fájdalmaim is vannak a vágyakozástól. Ha véletlenül tudunk találkozni, de persze arra nincs lehetőség, hogy kielégítsük a vágyainkat, akkor csak még rosszabb lesz a helyzet, mert csak növekszik a vágy. Nagyon nehéz így, el sem tudom mondani, mennyire. Egy nyertese mondjuk van a dolognak, mégpedig a férjem, aki az utóbbi években biztos nem kapott ennyi és ilyen minőségű szexet, mint mostanában, mert állandóan felhúzva megyek haza, és ha ő nem támad le engem, akkor én őt. De ez így akkor sem az igazi.

Arról nem is beszélve, hogy továbbra is fennáll a lebukás veszélye, természetesen, és ettől még idegesek is vagyunk, és képesek vagyunk egymást hibáztatni dolgokért. Pedig nem kellene. Én nem félek annyira a lebukástól, mert normálisan fogjuk fel otthon a dolgokat és nem kell annyira bújkálni, de náluk más a helyzet, még a szomszéddal sem lehet büntetlenül beszélgetni, és így mindig attól fél, ki lát meg minket, aki beárul az asszonynak. Nem tudom, mi lesz ebből, félek, hogy semmi jó.

rengeteg meló

 2011.09.22. 20:08

Iszonyú mennyiségű munka gyűlt fel a napokban, nálam is, nála is. Így aztán vagy egy hete nem is láttuk egymást, beszélgetni is csak szaggatottan tudunk, néha egy-egy mondat, aztán órákig semmi. Nem könnyű így, de legalább nem sóvárgunk annyit, mert a munka miatt nem is nagyon tudunk a másikra gondolni.

süti beállítások módosítása