Hazugságok

 2014.03.05. 09:46

Kezd kialakulni valamiféle érzékenységem, egyre hamarabb rájövök, ha valaki vetít.

Az előző posztban említett "úriember" megpróbált felhívni telefonon, hogy megmagyarázza a dolgokat, de nem akartam beszélni neki. Megírtam, hogy bizonyítsa be az őszinteségét. Azóta semmiféle üzenetet nem kaptam.

Közben egy másik férfinál is rájöttem némi füllentésre. Egyelőre csak egy kisebbre, ami nem is túl súlyos, de ha továbbiak is kiderülnek, ő is lapátra kerül. Pedig annyira jól néz ki! De hát utálom, ha hülyének néznek, úgyhogy simán lemondok róla, ha úgy látom jónak.

Címkék: pasik

Mit akar?

 2014.03.03. 20:42

Hónapok óta kitartóan írja a szerelmes leveleket. Többször elmondta már, hogy én vagyok élete nagy szerelme, és soha nem fog lemondani rólam, feleségül akar venni és gyereket is akar. Fényképet csak az elején küldött, azóta hiába kérem, nem kapok. Az internet kapcsolata állítólag nem elég  stabil a webcamerás beszélgetéshez, a küldött képek egészen kicsik, alig látom rajta az arcát. Többször felhívott telefonon, de valahogy a hangja és a képek nem illenek össze. De igazán gyanús akkor lett a dolog, amikor egyik levelében arról írt, hogy rákja volt, aztán amikor rákérdeztem, hogy mi történt, nem értette, miről beszélek. Ekkor (a már korábban bevált módszerrel) rákerestem az e-mailje egyik részletére (idézőjelekkel) és mondanom sem kell, egy csomó ismerős mondatot találtam a neten. Ráadásul jó néhányat olyan fórum oldalakon, ahol arra hívják fel a figyelmet, milyen szöveggel próbálnak pénzhez jutni az afrikaiak. 

Nem tudom, mi lehet a célja. Hónapokig udvarol, hogy végül pénzt csaljon ki tőlem? Létezik, hogy ennyire kitartó lenne? Pénzt tőlem biztos nem fog kapni, ha lenne, sem adnék, de mivel nincs, így egyáltalán nem érzem kockázatosnak a dolgot. De arra azért kíváncsi lennék, mit is akar tőlem. Megkérdeztem tőle, hogy ki ő és mit akar, megírtam, hogy rátaláltam a leveleinek részleteire. Fog-e válaszolni? És ha igen, mit? Azt hiszem, a mai napon kaptam egy nagyon fontos dilemmára megoldást, és ennek most örülök. De azt nagyon utálom, ha hülyének néznek. 

Címkék: pasik

süti beállítások módosítása