Társkereső

 2014.01.15. 10:57

A barátnőmmel egyetemben regisztráltunk egy magyar társkereső oldalra, próba - szerencse alapon. Most napok óta röhögünk a pasikon. Komolyan, némelyik hihetetlen. Van, aki olyan szinten van elszállva magától, hogy csak és kizárólag tökéletes nővel hajlandó szóba állni, de amikor képet kér tőle az ember, akkor hirtelen visszakozik. Lehet, hogy ő nem olyan tökéletes? Van, aki egy fél arckép alapján kijelenti, hogy "kívánlak". Hát ja, végül is lyuk - lyuk, mindegy, milyen a hozzá tartozó test, nem?

Hozzátartozik az igazsághoz, hogy normális férfiak is előfordulnak, vannak, akik nagyon intelligensen közelítenek az emberhez. Volt néhány olyan házas ember, akik a barátnőmet megkörnyékezték, ő mindenkinek visszaírta, hogy ne haragudj, de házas emberrel nem kezdek. A válasz minden esetben nagyon udvarias és kedves volt, megköszönték a válaszát, és normális hangnemben elköszöntek.

Olyan is akadt, aki mindkettőnknek csapta a szelet, pedig egyáltalán nem hasonlítunk egymásra, sem külsőleg, sem belsőleg. Elég hamar sikerült is mindkettőnknek "megszabadulni" tőle. Összességében eddig még sok sikert nem könyvelhetek el, érdeklődők vannak, de van egy olyan érzésem, hogy nem ott fogom megtalálni az igazit. Persze semmi sem kizárt :). Addig is jól szórakozom.

Címkék: én pasik

Adjon az ég

 2014.01.13. 12:55

Címkék: zene

süti beállítások módosítása