Kávé

 2013.02.23. 07:32

Elfelejtettem engedélyt kérni arra, hogy írjak róla a blogban, úgyhogy most csak egyetlen mondat: Nagyon jól éreztem magam, miközben egy kávé mellett beszélgettünk egyet. Remélem, ő sem bánta meg.

Címkék: érzés

Mixed

 2013.02.22. 08:39

Tegnap este J. megkérdezte, hogy ha egyetlen pasim lehetne, kit választanék? Mondtam, hogy mixelnék egyet magamnak. Aztán persze ezt ki kellett fejtenem.

Szóval Rómeó hangja, J. nyelve, B.D. kezei, A. teste, a férjem farka :). Ha arcot is kell választanom, akkor vagy a férjem, vagy A. lenne, ők a leghelyesebbek, de Rómeó szeme és mosolya mindent visz, szóval ez is lehet keverék :). Mindegyikük okos és humoros, ezzel nem lenne gond, mindenkivel jól el lehet beszélgetni. Kedvesség és figyelmesség jöhetne A.-tól. A mozgást még nem tudom, A., Rómaó és a férjem is jól táncolnak, jó a mozgásuk, úgyhogy bármelyikükből lehet.

Így belegondolva, furán nézne ki az a pasi :). De jó móka így végiggondolni.

Címkék: pasik érzés

Ittál?

 2013.02.21. 13:31

Tegnap este Rómeóval beszélgettem, de megszakadt a kapcsolat, és mielőtt leléptem volna, J. köszönt rám. Ha már rám köszönt, elkezdtem vele beszélgetni, kamerával. Először is megállapítottam, hogy milyen jól néz ki, rettenetesen fiatalnak tűnt, nem tudom, mi volt az oka, talán a piros póló? Fogalmam sincs, de meg is mondtam neki. Aztán beszélgettünk egy keveset, én a szokásoshoz képest sokkal felszabadultabb voltam, csak úgy jöttek belőlem az angol nyelvű mondatok, mosolyogtam, viccelődtem, jól éreztem magam. Ma reggel írt egy sms-t, hogy "tegnap este sört ittál? Boldognak tűntél és nagyon szexi voltál". Jó fej, nem? :) Megírtam neki, hogy utálom a sört. Erre visszakérdezett, hogy akkor bort vagy cidert? Kénytelen voltam elmondani neki, hogy én bizony tegnap nem ittam tejen kívül semmit, egyszerűen csak jó kedvem volt. Lehetne máskor is :).

Címkék: én

Szavak

 2013.02.20. 11:01

Elvált. Válóper. Csütörtök. Rébuszok. Edzés. Szeretlek. Hiányzol. Skype. Ceruza. Csók. Szerető. Házasság. Te is hiányzol. Vágy. Álom. Unalom. Pályázat. Vélemény. Ítélet. Utazik. Dolgozik. Kapcsolat. Megszakad. Fénykép. Baba. Nők. Elhiszem. Várom. Üzenet. Hotelszoba. Tengerpart. Kávé. Második. Péntek. Ebéd. Munka.

Címkék: érzés

süti beállítások módosítása