Miért jó a Kedvessel?

 2013.07.04. 22:09

Még soha nem volt ilyen férfi az életemben, aki ennyire oda volt minden porcikámért. A Kedves minden mozdulata, minden szava arról szól, hogy én pont így tetszem neki. Még a hasamat is szereti :). Azt mondja, nincs elég keze, hogy mindent megfogjon rajtam, amit szeretne. Ha elmegy mellettem, átölel, megcsókol vagy megsimogat, anélkül nem megy tovább. Ha rámnéz, mosolyog a szeme. És az enyém is, mert örülök, hogy van nekem. 

Címkék: én pasik érzés

A barát

 2013.07.03. 20:37

Nem tudom, hova tegyem a Kedves barátját. Az is megfordult a fejemben, hogy csak tesztelnek, mit reagálok. De szeretném, hogy ne így legyen, ez nem lenne jó játék. Mindenesetre tegnap is beszélgettem ezzel a baráttal és ma is. Tudja, hogy mi a helyzet, és érzi, hogy nem sok esélye van nálam, de azért szeretne velem találkozni. Hogy én mit szeretnék, azt nem tudom pontosan. Mert úgy érzem, lehetnénk barátok, de ő mást akar. Én viszont nem szeretnék tőle mást. Akkor viszont nem kéne abban a hitben ringatni, hogy lehet más is. Tehát nem kéne találkozni sem. Fogalmam sincs, mi lesz, mi legyen. Valahogy majd megoldom, vagy hagyom magam sodorni az árral, és megoldódik magától.

Címkék: pasik érzés

Fontos...

 2013.07.02. 17:53

Úgy tűnik, a Kedves fontosabb, mint gondoltam.

Meglátogattam J.-t (már hónapokkal ezelőtt beterveztem), és azt hittem, minden olyan lesz, mint régen. De nem volt olyan. Először is nem akartam beszélni neki a Kedvesről, mert nem akartam bántani vele, pedig ő minden pasimról tud. De látta rajtam, hogy valamit titkolok, kiszedte belőlem. Azt mondta, nincs gond.

Első nap jó volt vele, úgy beszélgettünk, mint régen, és bár nem szeretkeztünk, de mindketten elégedetten mentünk aludni. Másnap valami történt. Azt mondta, látja a szememen, hogy nem akarok vele szeretkezni. Én azt hittem, akarok, de nem jött össze. Utána nagyon rosszul éreztem magam és sokat gondolkodtam, mi lehet a baj. Aztán rájöttem. Én J.-vel nem tudok "dugni", én vele szeretkezni szoktam. De most nem megy a szeretkezés és így a dugás sem. Más pasikkal tudok csak szexelni érzelmek nélkül, az belefér a Kedves mellett, de J. fontosabb annál, hogy vele is csak szex legyen érzelemmentesen. Érzelmekkel viszont a Kedves miatt nem fér bele. Most ezt neki is el kell valahogy mondanom, mert a barátságát nem akarom elveszíteni.

Címkék: pasik érzés

süti beállítások módosítása