Beszéltem a nagyfőnökkel

 2013.01.04. 09:25

A munkahelyi bizonytalanságok végre megszűntek, most már tudom, mi vár rám, ha visszajövök.

A lehetséges következmények közül a rám nézve negatív jött be, viszont a lehetséges negatív következmények közül talán a legkevésbé negatív. Az egész történetnek nem én vagyok a legnagyobb vesztese, de kicsit azért romlik a helyzetem. Azt még nem tudom, mennyire, az majd kiderül, ha elkezdem a munkát az új területen. Ha úgy érzem, hogy nagyon, akkor majd körülnézek máshol. De addig is nyitott szemmel és füllel járok mindenfelé.

Kicsit unom már, hogy minden évben van valami változás a munkám körül, jó lenne már egy kis nyugalom... De legalább tudom, nagyjából mire számíthatok. Ez is valami.

Már harmadika van

 2013.01.03. 12:20

Elsején átbeszéltük a dolgokat, miután jól összevesztünk (mások előtt), és megtapasztaltuk, hogy a szüleink bizony aggódnak értünk. Szerintem a férjemnek akkor tűnt fel, hogy gond van, amikor megtudta, hogy a szüleink is észrevették már. Persze még semmi nem történt, de legalább már beszéltünk róla. Most majd jön néhány hét, amikor lesz időnk gondolkodni azon, mit akarunk és hogyan lehet az elérni, mivel én hosszabb időre elutazom, ráhagyom a gyerekeket, a mindennapi gondokat, mindent. Nagyon kíváncsi vagyok, mire jut majd, ha esetleg gondolkodik egy kicsit.

Tegnap anyukám mondta, hogy jó lenne a stresszt kikerülnöm otthon is, a munkahelyen is (nagyon rossz hatással van rám). Az otthonit az utazással kicsit kikerülöm, és remélem, hogy mire visszajövök, javul a helyzet. A munkahelyit nem tudom kikerülni, óriási bizonytalanság van most itt is. De ez elől is kicsit elmenekülök, és mire visszajövök, tisztázódnak a dolgok, legalább egy kicsit. A kollégákat megkértem, hogy e-mailben azért értesítsenek, tudjam, hogy mire jövök vissza. Utána majd döntök, hogy hogyan tovább. Egyelőre elvégzem a munkámat, hogy ne hagyjak semmit másra (helyettem ne dolgozzon senki). Amúgy nagyon kevesen vagyunk bent, viszont sokat beszélgetünk, kivesézzük az elmúlt hetekben történteket, és próbáljuk kitalálni a jövőt, persze eredménytelenül. Majd meglátjuk - ahogy a vak is mondaná.

süti beállítások módosítása