Ez már nagyon kellett

 2012.12.20. 08:49

Azt hiszem, az eddigi legjobban sikerült esténk/éjszakánk volt ez. Lehet, hogy igaza lesz B.D.-nek, és mostantól könnyebb lesz? Nem tudom, de az biztos, hogy ennyire még sosem volt "egyben" az este-éjszaka. Borozgatás, beszélgetés, összebújás, közös zuhany, szeretkezés, beszélgetés, alvás. Nyugis reggeli készülődés, hiszen nem ugyanoda megyünk, most már indulhatunk egyszerre. Jól esett, na. Neki is :).

Címkék: én pasik

Hatások

 2012.12.18. 16:38

Az elmúlt napokban több meglepő hatás is ért.

Hétvégén nálunk járt az egyik legjobb barátom, akivel valamikor sok-sok évvel ezelőtt nagyon rövid ideig próbálkoztunk, lehet-e köztünk valami, aztán hamar rájöttünk, hogy nem, és ehhez tartjuk is magunkat jó régen. Annyira, hogy a férjemnek is barátja lett azóta, meg az egész család ismeri, egy szóval igazi jó barátság lett belőle. Így jobb mindenkinek, és nem is éreztem, hogy bármi vonzalom lenne közöttünk.
Elmentünk együtt vásárolni egy hipermarketbe, nézegettem valamit a polcon, amikor hátulról átölelt - ezt évek óta nem tette meg. Meglepődtem, de nagyon jó érzés volt érezni, hogy ott van velem. Aztán tett valami megjegyzést is, és mentünk tovább.

Ma meg bent az irodában beszélgettem egy kolléganőmmel, amikor furcsa érzésem támadt. Hátrafordultam, és közvetlenül mögöttem állt B.D., szinte hozzámért. Ilyet még sosem csinált bent, igaz, már nem is dolgozunk együtt, nem is tudom, mit keresett itt. Meg kell mondjam, jól esett a közelsége. De nagyon remélem, a héten még közelebbről érezhetem majd ;).

Címkék: érzés

süti beállítások módosítása