Érdekes beszélgetés

 2012.07.13. 10:28

Ma elég érdekes beszélgetésem volt K.P.-vel. Éreztem, hogy valami nem stimmel nála, láttam rajta, hogy bántja valami. Először nem akart róla beszélni, de aztán elmondta, gondolom, nem nagyon van kivel megbeszélnie az ilyen dolgokat.

Kiderült, hogy volt egy alakuló kapcsolata, ami nem jött össze. Most kicsit magába van roskadva emiatt, és valószínűleg azt gondolja, hogy nem kell ő a nőknek és neki sem kellene a nők. De az is lehet, hogy most komolyan elgondolkodik a váláson, mert végre neki is tiszta, hogy így, nem függetlenként normális kapcsolatra nem számíthat. Ha szintén nem független nőt talál, akkor az nem lesz más, mint szex, mert nem kockáztathatja az érzelmeket. Amennyiben viszont független nőt talál, az előbb-utóbb több időt szeretne és több érzelmet, ami elég rizikós lehet.

Most nem igazán tudom, hogy álljak hozzá. Arról is váltottunk pár szót, hogy mi volt a baj köztünk (gyakorlatilag semmi), és miért nem alakult jobban, de nem tértünk ki lényeges dolgokra és részletekre, pedig én azért kíváncsi lennék, hogy mi volt az oka ennek az egészen furcsa alakulásnak.

Megint lesz min gondolkodnom néhány napig :). És persze megint mások problémáját veszem a nyakamba, pedig nem oldhatom meg helyette, szóval tök felesleges az egész erőlködés.

Update: nem bírtam ki, rákérdeztem. Azt mondta, nem volt elég érzelem a kapcsolatunkban (részéről), ezért nem ment.
Most meg úgy tűnik, hogy rájött, velem beszélhet erről is, hát beszéltünk egy-két szót a jelenlegi helyzetéről.

Fontos beszélgetés

 2012.07.12. 13:57

Esedékes volt már egy beszélgetés B.D.-vel, mert úgy éreztük mindketten, hogy valami nem kerek. Én őt hibáztattam, ő valószínűleg engem. Végül aztán leültünk munka után, hogy tisztázzunk dolgokat. Kiderült, hogy pletyka már van rólunk a melóhelyen :(. Remélem, hamar elfelejtik a kollégák, jót tesz most, hogy hetekig nem vagyunk egyszerre benn, így nem is találkozunk, legalábbis mások előtt nem. Egyébként leginkább sehogy, egyelőre.

Az is tisztázódott, hogy azzal nincs gond, hogy mindketten akarjuk ezt, továbbra is. Szerintem egy-két hét és újraindítjuk, mert most már két hónapja nem történt köztünk semmi, épp ideje lenne folytatni, csak a körülmények eddig nem nagyon voltak mellettünk. Jó, hogy beszélgettünk. Határozottan jobban éreztem magam utána.

süti beállítások módosítása