Télen-nyáron nyár

 2011.08.11. 20:50

sétáltam

 2011.08.10. 11:15

Sétáltam a Szent Gellért téren, és eszembe jutottak az emlékek.

Sok évvel ezelőtt a szálloda bejáratánál találkoztam először vele, előtte csak képet láttam róla, a hangját hallottam, olvastam, amit írt, de személyesen nem találkoztunk. A liftben már csókolóztunk, máig emlékszem arra a lágy, de mégis szenvedélyes csókra. A szobájában persze sok minden mást is csináltunk :). Néhány napig volt itt, ez alatt az idő alatt sétáltunk nagyokat a Gellérthegyen, voltunk moziban (keresnem kellett feliratos angol nyelvű filmet, ami nem volt egyszerű, hogy ő is értse), ettünk jókat és beszélgettünk sokat. Meg persze szeretkeztünk, minden nap legalább kétszer.

Pár évvel később a hallban  az "igazi férfit" vártam. Inspirálóak ezek a szállodai liftek :), a gyengéd csók újra megtörtént, persze teljesen más érzés volt. Más a bőre illata, más az érintése, az íze. Más a szeretkezés is. Nem jobb, nem rosszabb, más. Nem annyira vad és szenvedélyes, inkább gyengédebb, és legalább annyira élvezetes és emlékezetes. A vacsora is, meg a séta is. És az újabb szeretkezés is. A szemei, amikre elég gondolni és beleborzongok.

Vannak még emlékeim a szállóval és a fürdővel kapcsolatosan, mindegyik másik pasihoz kötődik. De ez a kettő a legjobb, ezekre jó igazán visszaemlékezni, ha arra járok.

 

reggel

 2011.08.10. 10:26

Még ma is nehéz volt felébredni reggel, csak az tartotta bennem a lelket, hogy holnap már nem kell ébresztő órára kelni, mert végre szabin leszek. De jó lesz! Egy csomó tervem van, aminek a negyedét sem fogom tudni megvalósítani, hiszen a gyerekekkel töltöm majd az idő nagy részét, meg nyaralni is megyünk, de tervezgetni azért lehet. Igyekszem majd kihasználni az időt, nagyon rám fér már az otthonlét. Meg persze a gyerekek is igénylik, hogy velük legyek minél többet. De reggel ne merjenek felébreszteni, mert azért nagyon dühös leszek! :)

sziget

 2011.08.09. 08:46

Harmincsok évesen végre eljutottam én is a Szigetre. Na nem mintha eddig olyan nagyon vágytam volna, nem annyira az én stílusom. Most viszont érdekelt a Gesztivál, mert szeretem a zenéjét mind a Rapülőknek, mind a Jazz+Az-nak, és rám fért egy kis kikapcsolódás. A páromat nem nagyon kellett győzködni. És nem bántuk meg, hogy kimentünk. Jó buli volt, még az időjárás is kegyes volt hozzánk, csak akkor kezdett cseperegni az eső, amikor vége lett a koncertnek. Két és fél óra tömény buli. Nem kicsit vagyok álmos :).

a belvárosnak is van hátránya

 2011.08.08. 08:52

A belváros egyik nagy hátránya, hogy nincs a környéken egy tisztességes kisbolt. Olyan, ahol tud az ember lánya venni két kiflit, vajat, tejet. Az itt lakók nem szoktak boltba járni? Hülye kérdés, tudom, itt minden a turistáknak van, de azért egy kis közért nem ártana minden utcába. Ma kerülnöm kellett egy csomót, hogy tudjak venni vajat. Mert itt a közelünkben nincs semmilyen bolt. Se kicsi, se nagy. Vannak éttermek meg ruhaboltok meg ajándékboltok, de közért a környéken sem. A múltkor ugyanígy jártam, amikor szerettem volna venni az ebédhez vagy két paradicsomot. Tiszta hülyeség, hogy nem lehet. De akkor is megoldottam a dolgot, meg most is. Csak egy kicsit macerás. Mindent meg nem cipelhetek otthonról. Bár, ha lett volna otthon vaj, akkor hoztam volna. Ahogy paradicsomot is hoztam, mert már érik a kertben. De akkor is bosszantó.

süti beállítások módosítása