két vas a tűzben

 2011.06.24. 07:56

Azt hiszem, teljesen megbuggyantam. Mással nem tudom magyarázni, amit érzek, csinálok.

Van ugye az a pasas a vonaton, akivel valamelyik reggel csak távolról szemléltük egymást, tegnap délután közelebbről és elég intenzíven, aztán ma reggel megint távolról csak egy-két pillantás erejéig, de akkor is. Fogalmam sincs, hogy mi ennek az értelme, mert játéknak jó, de egy idő után lehet, hogy már nem annyira játék lenne, és nem tudom, akarom-e azt. Azt sem tudom, hogy milyen módon lesz ennek folytatása, akármelyik irányba is lesz az. Élvezem a helyzetet, de közben meg furán érzem magam.

Aztán meg ott van az új kollégám, aki egy tizessel fiatalabb nálam, és magasan veri a mezőnyt a pasik között a munkahelyen, de első találkozáskor egyáltalán nem voltam tőle elragadtatva. Mostanra viszont néha szinte felfalom a szememmel (igyekszem óvatosan, de egyik túlérzékeny kolléganőm már észrevette), és keresem a társaságát, hogy beszélgethessünk minél többet. Az eszemmel meg tudom, hogy nem kéne a sorsot kísérteni, jobb lenne, ha annyiban hagynám, mert vagy nagyon fogok koppanni, mert ő nem úgy gondolja, ahogy én, vagy azért fogok nagyot koppanni, mert ő is úgy gondolja, esetleg még úgyabb, és abból semmi jó nem sülhet ki hosszú távon.

Egyszerűen nem tudom, mi jött rám az elmúlt egy-két hétben, talán előjött a rég elbújtatott énem sok-sok év után? Mi lesz ebből vajon...

jól kezdődik a reggel

 2011.06.21. 10:46

Ha az ember a vonaton flörtöl egy pasassal. Van pár ismerősöm, aki azt állítja, hogy a vonaton irtó könnyű ismerkedni. Én ezt eddig nem annyira tapasztaltam (sok éve egyetemistaként inkább), és ma sem ismerkedtem, de azt azért nagyon élveztem, ahogy a velem szemben ülő pasas bámulta a dekoltázsomat, meg a szememet (ami napszemüveg mögött volt, így valószínűleg nem vette észre, hogy én is őt nézem, bár ki tudja). Az ablak tükröződésében is nézegettük egymást. Közben nagyon jól szórakoztam :). Aztán amikor levettem a napszemüveget, már nem igazán nézett a szemembe, de úgy láttam, utána sem maradt teljesen közömbös. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e ennek holnap reggel folytatása. Vagy holnapután, esetleg az után. Ha lesz, beszámolok.

süti beállítások módosítása