Hold a Szűzben

 2010.02.15. 16:12

A Nők Lapjához adott kis füzetecskében találtam egy érdekességet. A horoszkóp nem nagyon szokott foglalkoztatni, bár tudom a csillagjegyemet és azt is, hogy sok minden igaz rám az általános dolgokból. Most kíváncsiságból kiszámoltam, hogy a születésnapomon hol állt a Hold és ezek alapján az alábbi leírást találtam magamról:

"Ügyes, lelkiismeretes, okos, uralkodik önmagán, megértő, időnként hűvös, szigorú és visszafogott. Életében kisebb szerepet tölt be az erotika, nem kalandvágyó, szexuális merészsége úgyszólván semmi, inkább barát, mint szerető. A szenvedélyes fellángolás nála nagyon ritka. Ha erős vonzalmat érez, az érzéki vágy akkor is a háttérben marad. Nehezen találja meg a megfelelő partnert, mert válogatós, határozatlan. Házaséletét veszélyezteti, hogy mindezek ellenére hajlama van a titkos viszonyra, ami a fantáziatúltengésre vezethető vissza.

Jól alkalmazkodik partneréhez, szívesen veszi annak ragaszkodását, szeretetét, lelki melegségét. Valódi szenvedély csak akkor lobban fel benne, ha partnere merész és tüzes. Ám ennek ellenére szerelmi ügyei zavarosak, mert maga sincs teljesen tisztában saját érzelmeivel."

Azt hiszem, telitalálat.

süti beállítások módosítása