bánat utca

 2010.02.14. 13:53

Túl sok gondolat

 2010.02.11. 13:43

Az elkövetkező egy-két hétben ki fog derülni, hogy gyökeresen megváltozik-e az életem nyártól vagy csak egészen kicsit. Ennek köszönhetően aztán az agyam folyamatosan ezen jár, mivel nem rajtam múlik a dolog, pontosabban elsősorban nem rajtam. Nem tudom eldönteni, akarom-e a nagy változást vagy sem. Néha nagyon szeretném, néha meg egyáltalán nem. Jövő héten kicsit okosabb leszek, de addig csak aludni nem tudok néha, meg hallom a fogaskereket az agyamban, nincs egy perc nyugtom sem emiatt.

Önkielég? Nem elég.

 2010.02.09. 15:28

Biztosan sokan ismerik a címben elhangzó kérdést és választ, az Egészséges erotika c. magyar filmből való, amit sok-sok évvel ezelőtt láttam, és ez valahogy megmaradt bennem.

A filmben (ha valaki nem ismerné) egy üzemben a főnök öncélúan kitöltet egy kérdőívet a női dolgozókkal, melyben azt is megkérdezi, hogy szoktak-e önkielégítést végezni. A kérdőívek "feldolgozás" közben hangzik el a fenti két mondat (most nevezzük mondatnak), mely szerint a kérdőív kitöltője nem végez önkielégítést. Vagy nem eleget? Ez nem egyértelmű :).

Nos hát én szoktam. Nem túl gyakran, de azért előfordul. És azt hiszem, ezen nincs mit szégyellni. Én is azok közé tartozom, akiknek sokat segített az önmegismerésben az önkielégítés, mert most már jobban tudom, mi a jó nekem. Túlzásokba nem esem, de néha kell, és nagyon jólesik.

Még egyetemista koromban beszélgettem néhányszor egy sráccal, akiről kiderült, hogy ő hogyan végzi, és én mindig csodálkoztam rajta. Akkor épp nem volt barátnője, tehát nála az önkielégítés volt az egyetlen formája a kielégülésnek. "Kifejlesztett" egy olyan módszert, ami abszolút nem hasonlít ahhoz, ahogy egy lánnyal tenné. Neki nyilván jó volt, de amikor megkérdeztem, hogy mit fog csinálni, ha lesz barátnője, nem tudott válaszolni. Egy biztos: a barátnő olyan módon nem tudta volna őt kielégíteni, ahogy ő hozzászokott, és ez szerintem később gondot is okozhatott. Főleg azért, mert hónapokig csinálta így magában, ami komoly hozzászokást jelentett. Nem tudom, később mi lett vele, de őszintén remélem, hogy nem cseszte el nagyon a szexuális életét ezzel a hülyeséggel. Mert önkielégíteni lehet, néha kell is, csak ne vigyük túlzásba!

süti beállítások módosítása