Kilók

 2010.10.01. 20:33

Hogy lehet az, hogy a kolléganőm, aki ugyanolyan magas, mint én, legalább akkora feneke van, mint nekem, és testalkatilag egyébként is hasonló hozzám, 10 kg-val könnyebb, mint én????

Milyenek az ágyban?

 2010.09.28. 12:18

Nemrég az egyik reggeli rádió műsorban azt fejtegették, hogy vajon melyik nemzet fiai a legjobbak az ágyban. Szerintem általánosítani nem lehet, hiszen mindenhol vannak jók és kevésbé jók, de azért végiggondoltam, én kikkel találkoztam és milyenek voltak ők az ágyban. Most persze magyarokról nem beszélek, csak külföldiekről.

egy skót - az első külföldi volt az életemben, és teljes mértékben meg voltam vele elégedve :). Figyelmes volt, gyengéd, ugyanakkor szenvedélyes is. És tudott magyarul, ami nem volt hátrány.

egyik arab - a simogatásától úgy beindultam, hogy képes lettem volna ott az utcán szeretkezni vele, de aztán vártunk az ágyig. Nem kellett volna eljutni oda, mivel nagyon önző volt, egyáltalán nem érdekelte, hogy nekem jó-e, vagy sem. Neki jó volt, velem nem foglalkozott.

másik arab - abszolút nem önző (ebből is látszik, hogy nem lehet általánosítani), figyelmes és kedves az ágyban. Mindamellett azért vad is volt eléggé, néha okozott fájdalmat, bár nem akart, nem ő tehetett róla, hogy én nem bírom a vadságot. Többször is volt hozzá szerencsém, és nagyon kellemes emlékeim is vannak róla, nem akármilyen orgazmusokat okozott nekem.

egyik izraeli - édes, kedves, figyelmes, odaadó, nagyon jó volt vele. Sokszor eszembe jut.

másik izraeli - sokáig izgatta a fantáziámat, mire sikerült összejönnünk. Jó volt, de nem igazán emlékezetes.

egy olasz - udvarolni nagyon tudott, meg nézni is :). Aztán a nyelvével csodákat művelt, nem lehet elfelejteni sok év távlatából sem. Figyelmes, gyengéd, és szenvedélyes fiú volt. (Gondolom, még most is az.)

egy török - levett a lábamról a szövegével. Gyengéd volt, és óvatos. Erre azért volt szükség, mert én olyan vastag szerszámot még nem láttam, amilyen neki volt, de tudta használni, így egyáltalán nem okozott fájdalmat, csak gyönyört.

egy amerikai - az okát nem tudom, de ő az, akire nagyon szoktam vágyni. Nagyon figyelmes, nagyon igényes, nagyon ötletes, mindent megtett azért, hogy mindketten élvezzük a dolgot. És élveztük is.

süti beállítások módosítása