nyilvános helyen

 2010.08.19. 12:21

Beszélgettem az egyik barátommal, aki mondta, hogy szeretne szeretkezni nyilvános helyen, mert még nem próbálta (parkoló autóban vagy parkban, erdőben). Nem értette, engem miért nem izgat ez a dolog. Aztán elmeséltem neki egy-két élményemet, amik nem voltak kifejezetten jó élmények, és valószínűleg ezért nem izgat a dolog.

Egyszer parkoló autóban történt a rakparton. Irtó kényelmetlen volt, ráadásul a srácnál óvszer sem volt, így még kényelmetlenebb lett, miután nem engedtem, hogy belém élvezzen. Úgyhogy a parkoló autót inkább kihagynám, hacsak nem egy óriási limuzinról van szó lesötétített üvegekkel :).

Egyszer egy erdőben is próbáltam, egy óriási nagy kövön. Az sem volt jó, nem is nagyon jutottunk el semeddig. Később kiderült, hogy nem kimondottan a helyzettel volt gond, hanem a sráccal, akivel "normális" helyen, azaz az ágyban sem ment. Nem is erőltették tovább a dolgot.

Ezeken kívül egy-két alkalommal volt orális szex vagy kézimunka, mondjuk egy kapualjban vagy a Duna-parton, esetleg a Gellérthegyen. Ezek sokkal kellemesebb emlékek, mint az előbbi kettő. Talán azért, mert kevésbé feltűnően meg lehetett oldani, nem is volt olyan kényelmetlen, és mégis örömöt okozott.

süti beállítások módosítása