Újra felbukkant

 2009.09.25. 13:39

Sok évvel ezelőtt még mielőtt a férjemmel megismerkedtem, volt néhány hónapig egy pasim, írtam már róla itt. Azt is megírtam, hogy legutóbb négy éve találkoztunk, azóta néhány havonta egy-egy levélváltás történt közöttük, tehát nagyjából tudtuk, mi van a másikkal, de nem vittük túlzásba az érdeklődést egymás élete iránt. Nekem ez így jó is volt.

A nyáron kénytelen voltam felhívni telefonon, mivel egy másik ismerősömet csak rajta keresztül tudtam elérni, így beszéltünk kb. két mondatot, és úgy éreztem, hogy neheztel rám, amiért zavarom. Nem is zavartam többet azóta sem. Erre tegnap kaptam tőle egy levelet, amiben csak egy kérdés állt: "Hogy vagy?". Udvariasan válaszoltam neki néhány mondatban, majd jött egy újabb levél, miszerint újra szeretne látni. 

Nem tudom, pontosan mit szeretne. Én bármikor nagyon szívesen beszélgetek vele, mert nagyon intelligens, művelt ember, élvezet vele a társalgás. De attól tartok, ő mást ért a "láthatlak?" alatt. Megírtam neki, hogy egy kávé mellett bármikor szívesen beszélgetek vele, és most várom, hogy erre mit mond. Ha esetleg nem válaszol, akkor tudom, hogy más tervei voltak. Ha azt mondja, hogy ok, akkor őszintén szólva kellemesen fogok csalódni benne. Ez utóbbit jobban szeretném :). 

Címkék: pasik

Inevitable

 2009.09.23. 14:33

Nemjó ébredések

 2009.09.22. 14:21
A nemjó ébredések nagyon szép álommal kezdődnek. Nálam rendszerint olyan álommal, ahol épp egy kapcsolat kezdődik, egy számomra egyébként ismeretlen férfival. A kapcsolat kezdetén járok minden ilyen álomban, azaz az első kézfogásoknál, öleléseknél, esetleg az első csóknál. Szeretem ezeket az álmokat, mert nagyon romantikusak. De mivel ezek általában hajnalban szoktak jönni, hamar vége szakad mindnek, még a végkifejlet előtt jóval, vagy az óracsörgés, vagy a gyerek akadályoz meg abban, hogy végigálmodjam. És ilyenkor nem jó felkelni. Néha felkelés után megpróbálom beazonosítani a pasit, akiről álmodtam, de nincs sikerem, soha nem konkrét, általam ismert személyről van szó. Aztán megpróbálom tovább "álmodni" a dolgot, azaz ébren továbbgondolni, hogy mi történhetett még. Ez sem szokott túl sikeres lenni, általában egy bizonyos pontig eljutok, aztán onnan sehova. Pedig tökre kíváncsi lennék, milyen kapcsolat lenne belőle :). Ha nagyon tetszett az álom, akkor este lefekvéskor is gondolok rá abban reménykedve, hogy éjjel majd folytatódik, de nem szokott. Hát ezért nem szeretem ezeket az ébredéseket.

süti beállítások módosítása